De leukste ballonnen koop je bij Elsika - 't Ballonneke in Brugge!

In de wolken met ballonnen van Elsika – ‘t Ballonneke


Elsika - 't Ballonneke heeft haar naam niet gestolen. Hier bots je dan ook op een duizelingwekkend aanbod aan ballonnen in alle mogelijke kleuren en formaten, voor jong en oud, voor een ingang, huiskamer, kerk of zaal. Een entree waar je niet naast kan kijken, een origineel geschenk of een persoonlijke boodschap: je kan het zo gek niet bedenken of onze winkel in Brugge heeft de geknipte balloncreatie in huis!

Contacteer ons
Ballonnen met helium
  • Gepersonaliseerde ballonnen
  • Ballonnenboog
  • Ballon met geld
  • Ballonnen met helium
logo Elsika - 't Ballonneke

Cadeauballonnen

cadeauballon

Cadeauballonnen: een luchtig geschenk!

Je verrassing inpakken, maar eens helemaal anders? Van communie tot pensioen, van Valentijn tot huwelijk: Elsika - 't Ballonneke maakt voor jou een indrukwekkende cadeauballon met een gekozen geschenk. Een ballon met geld is ook een leuk idee. We hebben originele cadeauballonnen voor elk budget. Een geschenkballon van Elsika - 't Ballonneke, dat is dubbel zoveel plezier om te geven en te krijgen!

ballonnenboog

Ballonstukken die eruit springen

Een spetterende ballonboog, een eyecatcher van een ballonpilaar, originele ballonboompjes of andere balloncreaties: wij maken ze voor u met veel plezier! Heuglijk nieuws aankondigen of onthullen? Doe het met een gepersonaliseerde ballon of prikballon!

ballonnen als zaalversiering

Huwelijksfeesten: zaalversiering met wauw-effect

Een zaal versieren met ballonnen brengt je huwelijksfeest in de zevende hemel! Van uiterst stijlvol tot spectaculair, we kunnen het allemaal. Naast de zaal kunnen we ook bijvoorbeeld een feestelijke ballonboog aan de ingang voorzien of de ontmoetingsplaats van bruid en bruidegom uitdossen met prachtige balloncreaties.

balloncreaties voor opendeurdag

Bedrijven: opendeurdag of opening die je niet kan missen

Hangt er een opendeurdag, opening of vernieuwde zaak in de lucht? Ook voor bedrijven hebben wij echte blikvangers van balloncreaties. Eén ding is zeker: we zorgen voor een entree waar bezoekers en passanten niet naast kunnen kijken! Een personeelsfeest in uw bedrijf, hotel of magazijn? Met onze balloncreaties overstijg je alle verwachtingen.

Stop met blazen: haal helium in huis!


Als je zelf een grote hoeveelheid aan ballonnen wil opblazen, kan je bij ons gelukkig ook heliumgas verkrijgen om de klus in geen tijd te klaren. Wist je trouwens dat heliumgas een niet-brandbaar gas is? Wij vertellen u graag alles over onze prijzen.

Helium vaten


Een fles helium kan wonderen doen... Wilt U een grote hoeveelheid ballonnen opgeblazen... en heeft U geen zin om te blijven blazen? Een fles helium kan wonderen doen... Bel ons voor alle prijzen. Helium is een niet brandbaar gas! Ongerust? Bekijk dan eens de veiligheidskaart!

HELIUM IS EEN NIET-BRANDBAAR GAS !!!

  • FLES MODEL 1 = 50 Ballons
  • FLES MODEL 2 = 100 Ballons
  • FLES MODEL 3 = 360 Ballons
  • FLES MODEL 4 = 600 Ballons

ALLE WAARBORGEN WORDEN CONTANT BETAALD !

VeiligheidskaartHet is pas feest als je bij ballonnen
Elsika – ’t Ballonneke in Brugge bent gepasseerd!

Contacteer ons

Kom langs of Bel meteen een bestelling door