Elsika - 't Ballonneke heeft naast bloemen en ballonnen ook andere originele geschenken. Ontdek ze in onze winkel!

Cadeautjestijd bij geschenkenwinkel Elsika - 't Ballonneke!


Wil je iemand plezieren met een hartverwarmend geschenk? Ook dan ben je bij geschenkenwinkel Elsika - 't Ballonneke in Brugge aan het juiste adres. Hier kan je je hart ophalen tussen een mooi aanbod aan geschenken voor ieders smaak en wensen, in verschillende prijsklassen.

Contacteer ons
knuffels

Knuffels waar je niet vanaf kunt blijven

Meester en juf, een zieke vriend of vriendin, een jarige, … iedereen neemt graag een knuffel in zijn of haar armen! Voor je allerliefste hebben we iets extra bijzonders: een knuffelbeertje met I love you, dat we ook met een lintje aan een ballon kunnen vastmaken. Hiervoor hoef je zelfs niet op Valentijn te wachten.

wenskaarten

Wenskaarten voor kleine momenten en grootse gebeurtenissen

Een verjaardag, Kerstmis, sterfgeval, geboorte, huwelijk, zomaar? Mis geen enkel moment, laat weten dat je aan iemand denkt en kom een ruime keuze aan wenskaarten bij Elsika - 't Ballonneke ontdekken.

Kaarsen om van te smelten

Een eenvoudige witte kaars om sfeer in huis te brengen, een paaskaars of een gepersonaliseerde kaars als aandenken voor je huwelijk, … Elke gelegenheid zetten we in vuur en vlam met passende kaarsen die lang branden.

Gadgets, bijna te leuk om weg te geven

Voor de leukste gifts en gadgets loont het de moeite om hier binnen te stappen. Onze gadgets zijn fijn om te schenken, maar ook leuk om zelf te houden. Voor elk wat wils en in alle prijsklassen weten we je in onze geschenkenwinkel keer op keer te verrassen.

Om op te eten: onze snoeptaarten


Een verjaardag, communiefeest, lentefeest of andere zoete gelegenheid om van te snoepen? Waarom eens geen snoeptaart om de kaarsjes uit te blazen? Het wordt smullen met de lekkerste én mooiste snoeptaarten van Elsika - 't Ballonneke. Felle kleurtjes en heerlijke geurtjes zijn de kers op de taart!

Piñatas: niet weg te slaan op elk feest


Felgekleurde piñatas zijn onklopbaar op je kinderfeest of ander festijn. Natuurlijk vind je ze ook bij Elsika - 't Ballonneke, in diverse zonnige kleuren en designs. Plezier verzekerd! Vergeet je favoriete snoepgoed en blinddoek niet!


Voor geschenken in Brugge hoef je echt niet te ver te lopen. Elsika - 't Ballonneke bedient je op je wenken met de mooiste geschenken!

Contacteer ons

Kom langs of Bel meteen een bestelling door